Home cinema

Ervaar de actie op het grote doek in het comfort van uw eigen woning.

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit

Home cinema integreren?

We helpen u van a tot z

Home theatre

Maatwerk binnen uw budget

Luxe Home Theatre

Bezoek dit professionele home theatre in onze showroom
1
2
3
4
5

Nieuws

20/09/2016

Wisdom Audio steelt de show in Monaco

De Monaco Yacht Show loopt dit jaar van 28 september tot 1 oktober. Dit luxe event verzamelt verschillende bedrijven werkzaam in de yachting sector. Port Hercules is gedurende deze dagen "the place to be" voor de internationale jetset. Bent u op zoek naar exclusieve ontwerpers, materialen, diensten, producten of een volledig yacht? Maakt niet uit, u zal er vinden wat u zoekt.

Lees meer

30/03/2016

Maak uw huis "smart" met het nieuwe gamma van Control4

Control4 heeft een volledig nieuwe lijn controllers uit. Automatiseer uw huis in stappen en maak uzelf het leven gemakkelijker. Start klein en bedien uw tv met uw smartphone of ga groot en dan hebt u één app voor verlichting, rolluiken, audio, verwarming,... kortom alles! En het leukste is dat wie klein start ook rustig opbouwt tot een volledig systeem.

Lees meer

26/01/2016

Happy new year!

Beste wensen voor het nieuwe jaar en mogen al jullie home cinema dromen uitkomen. HD Master staat ook in  2016 voor u klaar. Hannes beantwoordt met plezier al uw vragen en staat u bij met advies tot uitvoering van uw home cinema.

Lees meer

08/12/2015

De projectoren vliegen de deur uit!

Het is weer zover. Met deze eindejaarsperiode nestelen de mensen zich gezellig bij elkaar en kijken naar hun favoriete film. Ofwel ligt het aan andere zaken, maar de projectoren vliegen hier bijna letterlijk de deur uit. Net door deze drukte loopt het updaten van de site wat achter. U mag in ieder geval op uw twee oren slapen.

Lees meer

11/09/2015

Promoties op JVC projectoren.

De JVC RS67 gaat uit assortiment. De JVC RS49 is nog tot eind oktober verkrijgbaar aan 2990 euro. De JVC RS57 gaat de deur uit aan 4990 euro. Dit zijn behoorlijke prijsdalingen voor héél goede projectoren. Sla uw slag voor het te laat is. Bekijk hier alle promoties.

Lees meer

14/07/2015

Geniet van uw vakantie!

Hdmaster staat ook in de vakantie voor u klaar.  Geef een seintje en Hannes helpt u met advies tot volledige realisatie van uw homecinema of domotica.

Lees meer

03/10/2014

Ruil uw oude projector in en ontvang tot 300€ korting

Epson komt met een leuke actie. Ruil uw oude projector in en ontvang 200€ korting op de TW7200 of 300€ korting bij de TW9200(W). Deze actie is geldig van 1 oktober tot 31 december 2014. Het maakt niet uit hoe oud of versleten uw oude projector wel is, u brengt hem naar de winkel en ontvangt meteen uw korting. In onze shop ziet u alle promoties mooi op een rij.

Lees meer

20/09/2014

Epson stelt laser projectoren voor

Epson had al enkele keren de intentie om een nieuwe techniek op de markt te brengen, maar was er tot nu niet in geslaagd om hier succesvol werk van te maken. Hier komt verandering in met de voorstelling van de LS10000 en LS9600. Deze toestellen maken gebruik van lasers om het beeld te maken. Het vervangen van de lamp is dan ook verleden tijd met deze techniek. Het komt eigenlijk neer op een aangepaste versie van de techniek die JVC, Sony en Canon ook gebruiken.

Lees meer

17/09/2014

Netflix is beschikbaar in België

Eindelijk is het zover! Met Netflix hebben we in België een serieuze concurrent voor Telenet en Belgacom bijgekregen. Kijk films op uw tablet, PC, spelconsole, TV of projector. Een eenvoudig te bedienen platform met heel wat series en films. Afhankelijk van je abonnement heb je SD,HD of UHD resolutie en tot maximaal vier gebruikers kijken gelijktijdig naar hun eigen content. Met de evolutie van breedband internet is het perfect mogelijk om hoogwaardig beeld en geluid te streamen.

Lees meer

05/09/2014

Sony lanceert binnenkort de VW300 als 4K instapmodel

Het is nog even wachten en Sony lanceert de VW300. Deze projector is het kleine broertje van de Sony VW1100 en de Sony VW500. 4K wordt een stukje betaalbaarder. Het toestel is uitgerust met een iets lagere lichtopbrengst van 1500 ansilumen, waar de andere op 1700 en 2000 ansilumen uitkomen. Voor de echt grote schermen is de lichtopbrengst zeker te laag, maar de beeldkwaliteit zal top zijn, zoals we van Sony gewend zijn.

Lees meer

Pagina's