Game Room

Uw favoriete games op het witte doek

Luxury Theater

Wisdom Audio en Sony laser projector

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit
1
2
3

Over ons

Van cinefiel tot expert in homecinema’s

Ik ben al mijn leven lang gefascineerd door beeld en geluid. Vroeger keek ik elke week vol spanning uit naar de reclamefolders vol schermen, versterkers en luidsprekers. Van die passie maakte ik mijn job. Ik ben Hannes De Meester of HD Master (hebt u hem door?), uw specialist in audio- en video-installaties. Mijn missie? U een buitengewone filmbeleving bezorgen. En daarbij streef ik altijd naar perfectie.

Film kijken wordt sensatie

Interesse in een homecinema of hometheater? Dan maak ik u wegwijs in de wondere wereld van projectors, luidsprekers en surround sound. Op basis van uw wensen, de beschikbare ruimte en het budget stel ik alle mogelijkheden voor. Gekozen? Dan transformeer ik uw zolder of kelder tot een échte bioscoopzaal. Inclusief verduistering, verlichting en interieur. Ook de automatisering van uw systeem hoort erbij. Zo bedient u met een druk op de knop álle toestellen in de kamer.

Resultaat? U geniet van een indrukwekkende ervaring vol emotie en actie. Reken op beeld en geluid van een nóg betere kwaliteit dan in het dichtstbijzijnde bioscoopcomplex.

Permanente opleiding

Welke opleidingen ik volgde? Ik studeerde af als domotica-installateur en elektrotechnicus. Ik voer uw project dus volledig uit – van concept tot afwerking. Ook ga ik regelmatig op bijscholing bij leveranciers en sectororganisaties. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe snufjes. Kortom: ik ben uw audiovisuele elektronische architect!

Kennismaken?

●    Bel mij op 0477 266 563.
●    Stuur mij een e-mail via info@hdmaster.be.

Televisie's die men tegenwoordig in de winkel tegenkomt zijn in staat prachtige beelden weer te geven, maar slagen hier door een matige afstelling helaas niet in.

Als specialist ISF calibratie verzekeren we u een uitmuntende afregeling van uw tv of projector. Met onze Audyssey Pro afregeling presteert uw surround als nooit tevoren. Het streven naar perfectie is de rode draad in onze service.

FAQ

Wat is zo'n ISF calibratie? Lees hier de meest gestelde vragen. Aarzel niet om contact te nemen in geval van onduidelijkheid. We helpen u graag verder in deze complexe materie.