Game Room

Uw favoriete games op het witte doek

Luxury Theater

Wisdom Audio en Sony laser projector

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit
1
2
3

ISF calibratie

Haal het beste uit uw scherm met ISF

HD Master is een van weinige ISF-gecertificeerde bedrijven in België.

Wat is ISF? Het kalibreren van schermen en projectoren. Want om uw beeldscherm optimaal te laten presteren, moet het exact worden afgesteld. Zodat de kleuren, het contrast en de helderheid perfect zijn. Daarom stelt HD Master de kwaliteit van uw scherm helemaal op punt. Net zoals een muzikant zijn instrument stemt. Resultaat? Een haarscherpe, natuurlijke en rustige weergave. Zo duikt u na een filmavond zónder vermoeide ogen in bed.

Meten is weten

Hoe verloopt de ISF-kalibratie? HD Master stelt uw beeld af met een spectrofotometer en gespecialiseerde software. Want dat is niet mogelijk met het blote oog. Aan de hand van testprojecties toont de software de afwijking van de perfecte kwaliteit. En past HD Master uw beeldinstellingen aan. Puur millimeterwerk voor Hannes. Maar een wereld van verschil voor u. Zo komen de subtielste details tot leven. En verbruikt uw projector of tv na kalibratie minder energie.

Marktleider in ISF-kalibratie

HD Master is marktleider op het vlak van kalibreren, en beschikt over de expertise én het juiste materiaal. Honderden tv's en projectoren namen we al onder handen voor een ultieme kijkervaring. Binnenkort ook bij u?

Meer weten over ISF?

●    Kijk op de website van Imaging Science Foundation .
●    Lees de veelgestelde vragen – en alle antwoorden.
●    Vraag uw ISF-kalibratie aan.