Game Room

Uw favoriete games op het witte doek

Luxury Theater

Wisdom Audio en Sony laser projector

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit
1
2
3

Service

Thuisbioscoop tot in de kleinste details

Plannen voor een eigen homecinema? Hdmaster brengt magie in huis! Ontdek wat vakman in audio en video Hannes De Meester voor u doet:

1. Advies over audio en video

Uw zoektocht naar de perfecte thuisbioscoop start bij uitvoerige informatie. Bezoek dus zeker de toonzaal van HD Master. Daar vindt u pareltjes van schermen, projectors en luidsprekers. U krijgt van Hannes alle mogelijkheden op een rij, en u test de toestellen uit.

De volgende stap? Hannes komt bij u thuis om de toekomstige cinemaruimte te analyseren. Hij houdt daarbij rekening met de afmetingen, luisterpositie en kijkhoek. Op basis daarvan ontwerpt hij de inrichting van uw homecinema – inclusief een elektriciteits- en interieurplan.

2. Installatie van uw thuisbioscoop

Keuze gemaakt? Dan krijgt u even later uw offerte. Keurt u die goed? Dan starten de werkzaamheden, en brengt Hannes uw homecinema tot leven. HD Master:

●    installeert uw projector, scherm en geluidsinstallatie;
●    integreert verlichting en verduistering;
●    werkt de kamer af met tapijt en cinemazetels.
 
Ook worden al uw toestellen geautomatiseerd. Zo bedient u met één apparaat álle toestellen – van het geluid tot de gordijnen. Gebruik de afstandsbediening of een van uw mobiele apparaten.

U krijgt een demonstratie van uw volledige installatie, en alle informatie om zelf aan de slag te gaan. Kortom: HD Master levert een thuisbioscoop af die pico bello is – tot de laatste details.

Installeert u de homecinema liever zelf? Roep dan de hulp in van Hannes voor tips en tricks.

3. Uitgebreide nazorg

Hebt u achteraf een vraag of is er een probleem met een van uw toestellen? Dan komt HD Master meteen bij u langs. Of hij beantwoordt uw vragen telefonisch.

Klaar voor een fenomenale kijk- en luisterervaring?
 
●    Maak kennis met HD Master.
●    Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.