Swimming Pool Theater

Baantjes trekken en film kijken

Ultimate Man Cave

Bar, Pooltafel en Luxe Cinema

Game Room

Uw favoriete games op het witte doek

Luxury Theater

Wisdom Audio en Sony laser projector

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit
1
2
3
4
5

Service

Thuisbioscoop tot in de kleinste details

Plannen voor een eigen homecinema? Hdmaster brengt magie in huis! Ontdek wat vakman in audio en video Hannes De Meester voor u doet:

1. Advies over audio en video

Uw zoektocht naar de perfecte thuisbioscoop start bij uitvoerige informatie. Bezoek dus zeker de toonzaal van HD Master. Daar vindt u pareltjes van schermen, projectors en luidsprekers. U krijgt van Hannes alle mogelijkheden op een rij, en u test de toestellen uit.

De volgende stap? Hannes komt bij u thuis om de toekomstige cinemaruimte te analyseren. Hij houdt daarbij rekening met de afmetingen, luisterpositie en kijkhoek. Op basis daarvan ontwerpt hij de inrichting van uw homecinema – inclusief een elektriciteits- en interieurplan.

2. Installatie van uw thuisbioscoop

Keuze gemaakt? Dan krijgt u even later uw offerte. Keurt u die goed? Dan starten de werkzaamheden, en brengt Hannes uw homecinema tot leven. HD Master:

●    installeert uw projector, scherm en geluidsinstallatie;
●    integreert verlichting en verduistering;
●    werkt de kamer af met tapijt en cinemazetels.
 
Ook worden al uw toestellen geautomatiseerd. Zo bedient u met één apparaat álle toestellen – van het geluid tot de gordijnen. Gebruik de afstandsbediening of een van uw mobiele apparaten.

U krijgt een demonstratie van uw volledige installatie, en alle informatie om zelf aan de slag te gaan. Kortom: HD Master levert een thuisbioscoop af die pico bello is – tot de laatste details.

Installeert u de homecinema liever zelf? Roep dan de hulp in van Hannes voor tips en tricks.

3. Uitgebreide nazorg

Hebt u achteraf een vraag of is er een probleem met een van uw toestellen? Dan komt HD Master meteen bij u langs. Of hij beantwoordt uw vragen telefonisch.

Klaar voor een fenomenale kijk- en luisterervaring?
 
●    Maak kennis met HD Master.
●    Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.