Home cinema

Ervaar de actie op het grote doek in het comfort van uw eigen woning.

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit

Home cinema integreren?

We helpen u van a tot z

Home theatre

Maatwerk binnen uw budget

Luxe Home Theatre

Bezoek dit professionele home theatre in onze showroom
1
2
3
4
5

Epson wint TIPA Award voor beste projector

dinsdag, 13 mei 2014

Amsterdam, 1 mei 2014 – Epson, toonaangevend op het gebied van beeldverwerkingsproducten, heeft tijdens de uitreiking van de Technical Image Press Association (TIPA) Awards 2014 twee belangrijke Europese prijzen op het gebied van foto- en beeldtechnologie in de wacht gesleept. Uitgevers en journalisten van fotografietijdschriften van over de hele wereld hebben een TIPA Award voor de ‘beste fotoprinter’ en de ‘beste fotoprojector’ van 2014 aan de Epson Expression Photo XP-950 printer en EH-TW7200 projector toegekend.

Ian Cameron, General Manager voor wereldwijde verkopen en marketingondersteuning bij Epson Europe, zegt: “Het jurypanel heeft een enorme verscheidenheid aan keuze, dus we zijn zeer trots dat de Epson Expression Photo XP-950 printer en de EH-TW7200 projector in de prijzen zijn gevallen.”

De leden van de jury zijn tijdschriften uit negen Europese landen, plus Australië, Canada, China, India, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Het is daarmee één van de grootste en meest gezaghebbende persorganen voor fotografie en beeld wereldwijd. Inclusief de twee awards voor 2014, heeft Epson sinds 1997 in totaal 34 TIPA Awards in de wacht gesleept voor haar technologieën en beeldbewerkingsproducten, waaronder inkjetprinters, scanners en projectors.

Epson EH-TW7200
'De Epson EH-TW7200 is oorspronkelijk ontworpen voor het thuis bekijken van films, maar biedt ook stilstaande beelden van indrukwekkende kwaliteit voor thuis, op de fotografieclub, in leslokalen en in kleine lokalen voor fotografielessen. Het apparaat biedt de keuze tussen een groothoek- en een telelens, voor een grote veelzijdigheid aan instellingen en projectieafstanden, en een lichtopbrengst van 2000 lumen voor zowel gekleurd als wit licht. De contrastverhouding van 120.000:1 zorgt voor levendige, contrastrijke kleuren. Het apparaat biedt een Full HD 1080p-resolutie en een handmatige keystone-correctie van maximaal +/- 30 graden. Het apparaat heeft aansluitingen voor USB 2.0, HDMI 1.4, Composiet in, Component in en S-video in en is daarnaast in staat om 3D-content weer te geven met behulp van de meegeleverde RF 3D-bril.'