Game Room

Uw favoriete games op het witte doek

Luxury Theater

Wisdom Audio en Sony laser projector

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit
1
2
3

Nieuwe projectorreeks brengt high-end home cinema naar een groter publiek

vrijdag, 17 januari 2014

Bijna de dubbele contrastverhouding ten opzichte van eerdere modellen en nog steeds de enige thuisbioscoopprojectoren met draadloze Full HD-aansluitmogelijkheden

Met de aankondiging van drie nieuwe onovertroffen 3D-thuisbioscoopprojectoren, biedt Epson meer filmfanaten de mogelijkheid te genieten van hoogwaardige thuisbioscooptechnologie. Één van de nieuwe modellen iseen basisversie voor filmliefhebbers met een beperkt budget, die wel van meeslepende beelden op een groot scherm willen genieten. Naast een bijna twee keer zo hoge  contrastverhouding ten opzichte van eerdere modellen en nieuwe MHL-aansluitmogelijkheden voor smartphone- en tablet-gebruikers, bevat deze reeks ook frame-interpolatie in zowel 2D- als 3D-modus.

De reeks omvat de EH-TW9200W, een draadloos Full HD-model waarmee gebruikers hun Full HD-apparaten kunnen aansluiten op de projector, zonder deze in dezelfde ruimte te hoeven plaatsen. De EH-TW9200 biedt dezelfde specificaties en prestaties, maar zonder draadloze aansluitmogelijkheden.

De EH-TW7200 biedt functies die gewoonlijk worden aangeboden in geavanceerde modellen, zoals een hoge lens-shift en een zeer hoge contrastverhouding, maar met veel lagere aanschafkosten.

De drie modellen zijn ieder zeer geschikt voor het bekijken van de laatste kassuccessen met donkere en schaduwrijke scènes, dankzij een hoge contrastverhouding die zorgt voor dieper zwart met meer helderheid. De EH-TW9200W en EH-TW9200 verschaffen beiden een zeer hoge contrastverhouding van 600.000:1, terwijl de EH-TW7200 beschikt over een 120.000:1 contrastverhouding.

De EH-TW9200W is tevens één van Epson's eerste thuisbioscoopprojectoren waarmee gebruikers content, zoals foto's, video en muziek, direct vanaf hun smartphone of tablet kunnen afspelen door middel van de MHL-poort.

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: 'Als reeds 10 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van projectie, zijn we altijd bezig met de verdere ontwikkeling van onze technologie om thuisgebruikers de best mogelijke filmervaring te bieden. Zo zijn de drie projectoren ieder compatibel met de USB-oplaadbare radiofrequentie (RF) 3D-bril met actieve sluiter, die afzonderlijk wordt verkocht voor € 80. Dankzij de RF-aansluitmogelijkheden kan deze lichte bril tot op 10 m van de projector worden gebruikt en biedt de bril groots en meeslepend 3D-vermaak.'

De EH-TW9200W, EH-TW9200 en EH-TW7200 zijn nu beschikbaar.